loader image
Airpods-2-3-1024_resize

toestelle

Apple Air Pods

Apple se AirPods is al ‘n geruime tyd uit, maar hul kombinasie van funksies en prestasie maak dit een van die beste ware draadloos oordopjes daar buite. Alhoewel hulle miskien nie juis in jou ore pas nie, is die gelukkiges wat Apple se klankprodukte kan gebruik, regtig ‘n lekkerny. As u die afgelope twee jaar enigsins buite gegaan het, sal u waarskynlik meer as ‘n paar mense gesien het wat AirPods dra. Op een of ander manier het hulle een van die gewildste paar oordopjes ter wêreld geword.

Apple is koning oor kwaliteit en ontwerp, en dit is nog steeds die geval met die AirPods … soort. Alhoewel hulle van plastiek vervaardig is, voel die laaikas geweldig. Dit is liggewig en stewig genoeg om in jou sak gegooi te word. Dit is goed omdat u te alle tye die saak teen u wil hou, selfs al is dit net om die ‘knoppe op te slaan as u dit nie gebruik nie. Die nuwe AirPods (of AirPods 2) lyk nog steeds presies dieselfde en het presies dieselfde bouwerk.

Handleiding

Volg die volgende stappe as u u AirPods vir die eerste keer opstel:

Gaan na die tuisskerm.
Maak die houer oop – met jou AirPods binne – en hou dit langs jou iPhone.
‘N Opstel-animasie verskyn op u iPhone.
Tik op Connect en tik dan Done.
As u AirPods (2de generasie) het en u reeds “Hey Siri” op u iPhone instel, dan is “Hey Siri” gereed om saam met u AirPods te gebruik. As u nog nie ‘Hey Siri’ opgestel het nie en u AirPods (2de generasie) het, sal u deur die opstelling gelei word.
As u by iCloud aangemeld is, word u AirPods outomaties opgestel met enige van u ondersteunde toestelle wat by dieselfde iCloud by iCloud aangemeld is.


As u u AirPods uit die sak haal, is hulle aan en gereed om te gebruik. As u dit in u ore sit, speel u AirPods outomaties die klank vanaf u toestel. As u ‘n AirPod uithaal, word klank onderbreek. Haal albei uit en klank stop. As u met een AirPod luister en u dit uittrek, wag die AirPod. As u dit binne 15 sekondes weer in u oor sit, speel dit weer automaties verder.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eddie Morales
Eddie Morales
September 19, 2019 10:51 am

Goeie paar oorfone