loader image
x87321af2-1.jpg.pagespeed.gpjpjwpjwsjsrjrprwricpmd.ic_.CrA7H_resize-1

rekenaars

Yeti X

Blue se nuutste USB-mikrofoon, die Yeti X, is direk gemik op streamers, podcast-gashere en ander inhoudskeppers. Die mees sigbare opgradering: real-time LED-meting op die mikrofoon self, en mens laat weet wanneer die wins te stil is (of in die rooi) tydens jou opname.

Die groot knop aan die voorkant van die nuwe mikrofoon is sy opdragsentrum, en mens sal dit waarskynlik baie gebruik om vlakke aan te pas en tussen die drie modusse te skakel. Benewens die meting kan die knop die wins op die mikrofoon verhoog, en soos mens kan verwag, sal dit demp as mens dit na binne klik.

Handleiding

Vier-kapsule-skikking, groter fokus en duidelikheid
Met die voortou van die innoverende ontwerp van Blue Yeti, bied Yeti X ‘n vier-kapsule-kondensator-reeks binne vir duidelike, meer gefokusde bakkiepatrone. Wissel tussen kardioïede vir opname en streaming, omni vir konferensieoproepe, tweerigting vir podcast-onderhoude en stereo vir ‘n opwindende ervaring soos ASMR-opnames.

Hoë-res LED-afmeting
Neem beheer van u stroomklank met Yeti X se 11-segment LED-meter. Met een oogopslag kan u kyk of u stemvlak te hoog of te laag is en daarvolgens aan te pas. Die LED-meter is ‘n spelwisselaar vir live streamers en laat jou toe om professionele klankgehalte te handhaaf terwyl jy op kamera leef.

Blue VO!CE-uitsending van vokale effekte
Die Yeti X USB-mikrofoon bevat gevorderde Blue VO!CE-klankprogrammatuur, ‘n reeks klank-effekte wat uitgesaai word wat dit makliker maak as ooit om professionele klankgehalte op die internet te verkry. Met Blue VO!CE * kan u Yeti X laat klink soos u wil met voorinstellings vir ‘n skerp en moderne, warm en vintage klassieke radiostem, of u eie unieke handtekeningklank maak.

Blue VO!CE-effekte sluit ontkoppeling, geraasvermindering, uitbreier, hek, de-esser, EQ, kompressie en beperker in, en voorafinstellings van pro-streamers om u vinnig fantasties te laat klink

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aidan Clark
Aidan Clark
September 19, 2019 10:13 am

VEry informative