loader image
dims_resize-1

son krag

Tesla Son Panele

Tesla het ‘n nuwe huuropsie vir sy sonpanele van stapel gestuur om sy insinkende tuisonderneming te laat herleef. Die maatskappy bied die nuwe huurplan aan in ses state – Arizona, Kalifornië, Connecticut, Massachusetts, New Jersey en New Mexico – en dit kos so laag as R737.30 per maand (plus belasting), sonder vooraf installeringskoste of langtermyn. kontrak. Die maandelikse betaling sluit ook ondersteuning, onderhoud en enige ander “nodige hardeware” in, alhoewel huurders enige belastingaansporings of kortings aan Tesla moet deurgee.

Die nuwe huuropsie begin slegs enkele maande nadat Tesla pryse op die sonpanele verlaag het. Gesamentlik wys die twee besluite hoe Tesla probeer om sy tuisonderneming op die sonpaneel te verjong, wat gedaal het in die drie jaar sedert die maatskappy SolarCity, die destydse markleier, verkry het. In Julie het Tesla aangekondig dat hy minder sonpanele in die tweede kwartaal van 2019 ontplooi as in enige ander kwartaal sedert die verkryging van SolarCity. Die verkoopsdalings het Tesla nou agter twee ander residensiële sonkragondernemings geplaas.

Handleiding

Laat energie monitering aan die gang
Die Tesla Gateway help ons om 24/7 monitering te verseker, en verseker dat u stelsel glad verloop. As u stelsel ‘n probleem ondervind, sal die gateway ons waarsku en ons kontak u per e-pos of deur u rekening.


Om u monitering glad te laat verloop, benodig u die volgende:

Gateway-toestel
Deurlopende internetverbinding
Internet router met ‘n oop Ethernet-poort
AC kragprop
Tesla-rekening geaktiveer

  • Teken aan

Laai die Tesla-app af op jou slimfoon.

  • Skakel die Gateway aan

Sluit u Gateway in met die meegeleverde kragbron. Die kraglig sal gloei.

  • Koppel u router

Verbind die poort met u tuisnetwerker met die ingeslote Ethernet-kabel.

  • Kyk na die ligte

As u ‘n “WEAK SIGNAL” -kennisgewing sien, probeer dan om die eenheid te hervestig totdat die kennisgewing verdwyn. As daar nog foute-kennisgewings oorbly, kontak ons.

  • Kyk intyds dop

Gebruik die Tesla-app om u energieproduksie in reële tyd te volg.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Savannah Turner
Savannah Turner
September 19, 2019 10:15 am

Baie lekker gewees om te lees, dink dat sal n goeie ding wees vir ons land