loader image
starhopper-580x358_resize

ruimte en astronomie

Space X Vuurpyl

Vanmiddag het ‘n prototipe van SpaceX se volgende generasie vuurpyl ‘n tweede keer in die suide van Texas na die hemelruim getrek en ‘n klein wolkekrabber bereik voordat hy weer op die aarde beland. Die vlug het die voertuig se vermoë getoon om op ‘n beheerde manier te opstyg en te land, en dit baan die weg vir ‘n meer aggressiewe toetsing van die ontwerp van die voertuig in die komende maande.

Die toets, wat gewoonlik ‘n “hop” -toets genoem word, was die hoogste vlug van SpaceX se prototipe tot nog toe, met die bynaam “Starhopper.” Die voertuig is op 25 Julie vir die eerste keer op 25 Julie gevlieg, maar het net ongeveer 60 voet (18 meter) van die grond af, en die hele toneel was gehul in pluim van uitlaat. Starhopper het vandag ‘n meer indrukwekkende gesig gelewer toe hy vanaf SpaceX se toetsterrein in Boca Chica, Texas, vertrek het en stadig na sy teikenhoogte van ongeveer 150 voet (150 meter) geklim het. Toe hy daar was, het die voertuig ‘n hele minuut in die lug gesweef voordat hy sy enjin gebruik om saggies op die grond neer te land.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ayesha Hart
Ayesha Hart
September 19, 2019 10:05 am

Very nice read, great info