loader image
content-1519233535-b12e43s_resize

ruimte en astronomie

Space X Miss Tree

Gisteraand het SpaceX vir die tweede keer die helfte van die neuskegel van sy Falcon 9-vuurpyl suksesvol gevang, en uiteindelik het ons ‘n paar beeldmateriaal gekry van die (baie trae) red op see. Die video van die vangs, gedeel deur Elon Musk, uitvoerende hoof, wys die neuskegel, of ‘n looppas, wat rustig val in ‘n net wat geheg is aan een van SpaceX se bote met die naam Mev. Tree.

SpaceX is die afgelope anderhalf jaar op soek na die feestrokies. Hierdie bolstrukture omring wat die vragmotor of rakiet wat die Falcon 9-vuurpyl dra, dien as ‘n skild tydens elke lansering. Tipies breek hulle die helfte in die ruimte in en val net weer terug na die Aarde, om nooit weer herstel te word nie. Maar Musk was nog nooit tevrede om dinge eenvoudig weg te gooi nie, veral as dit baie geld kos.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leo Rodriguez
Leo Rodriguez
September 19, 2019 10:02 am

Interessante artikel om te lees