loader image
porche

motors

Porsche Tycan

Porsche het uiteindelik sy eerste all-elektriese motor onthul. Na vier jaar van konsepte, naamsveranderinge, spioenasiefoto’s, speen, en drup inligting oor die vierdeur-EV, het die Duitse motorvervaardiger Woensdag die produksie-weergawe van die Taycan-elektriese sportmotor onthul tydens ‘n geleentheid wat gelyktydig op drie kontinente plaasgevind het .

Die Taycan, wat oorspronklik ‘Mission E’ genoem is toe dit in 2015 as ‘n konsepmotor aangekondig is, sal die produksielewe as twee variante begin: die Taycan Turbo en die Taycan Turbo S, wat onderskeidelik R2,209,583.43 en R2,708,899.50 bedryf. Albei is vierwielaangedrewe masjiene, en albei gaan van 0 tot 60 myl per uur in drie sekondes of minder. (Albei lei waarskynlik tot argumente oor die gebruik van die woord “turbo” in die naam, al is dit ‘n nuttelose poging om semantiese dreinering te stop).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments