loader image
Afani_resize3

rekenaars

Parrot Anafi

Die nuutste herhaling van Parrot op die vlagskip Anafi-drone gaan oor onderdompeling. Die nuwe Anafi FPV (vir eerste-persoons-kyk) word verkoop as ‘n pakket met ‘n headset wat vlieëniers in hul drone-perspektief plaas. Maar in plaas van ‘n toegewyde skerm binne die bril, is Parrot se benadering om gebruikers ‘n slimfoon in te laat speel, soortgelyk aan headset soos die Samsung Gear VR of Google Cardboard.

Die Anafi FPV-pakket kos R11,699.52 as dit later hierdie maand te koop aangebied word. Dit sal die dreun, die bril, ‘n kontroleerder, ekstra skroewe, ‘n battery, ‘n 16 GB microSD-kaart en ‘n USB-C-kabel insluit. Die Anafi FPV kom ook met ‘n nuwe rugsak wat volgens Parrot ‘kan dien as ‘n stabiele platform’ vir die bekendstelling van die drone.

Handleiding

Leer om te vlieg

Dit is verbasend maklik om u ANAFI te bemeester en dit is waar ons u leer hoe om die basiese maneuvers uit te voer om ‘n ervare vlieënier te word! Om te begin, moet u altyd ANAFI so posisioneer dat dit van u af weg is en plat op ‘n horisontale oppervlak lê om ‘n reguit opstart te verseker. Om die vlug te vereenvoudig, beveel ons ook aan dat u ‘n opstygarea kies wat heeltemal van enige hindernisse is.

 Oefen om u ANAFI-loodsvaardighede te verbeter

Jou eerste doelwit? Leer om op ‘n vaste punt te opstyg en te land, terwyl die oriëntasie van die drone in verhouding tot u posisie verander word. Spandeer tyd aan hierdie oefening om goeie vliegtegnieke aan te leer en u situasiebewustheid te verbeter. Om mee te begin, stel ons voor dat u binne ‘n afstand van 0 tot 15 meter van u vlieg om te verseker dat u volle beheer oor die toestel het en leer hoe om vlot te opstyg. Stabiliseer dan u ANAFI in die lug voordat u dit land. Maak seker dat ANAFI op elke vlak opstyg. Druk die “Start-off” -knoppie om u dreun in die lug te kry. Die dreun begin outomaties en hang op ‘n hoogte van ongeveer 1 meter sonder om te beweeg.

 Die beheer van u drone

ANAFI se kontroles is maklik om te gebruik en baie intuïtief. Druk die linkerstokkie van u Parrot Skycontroller 3 opwaarts om die drone te laat styg. Beweeg dit af om terug te kom. Om dit te laat draai (beweeg), skuif die linker joystick na regs of links en let op die rotasie van ANAFI in die gekose rigting.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gethin Long
Gethin Long
September 19, 2019 9:47 am

Lekker ding om te he vir die familie