loader image
OsmoAction_resize-1

kameras

Osmo Action

Die Osmo Action lyk baie soos ‘n GoPro. Dit het dieselfde donker, boksagtige vorm met ‘n lens aan die linkerkant. Net soos by die Hero7, is daar ‘n aanraakskermvertoning rondom. Die Osmo’s is ‘n breër skerm van 16: 9 (die Hero7’s is 4: 3), wat u ‘n groter beeld gee, maar die skerm is baie dowwer as die GoPro’s. Die grootste fisieke verskil is dat die Osmo Action ook ‘n skerm aan die voorkant van die kamera het. Dit is ‘n klein, 1,4-duim vierkant, sodat jy nie ‘n ton kan sien nie, maar dit is oor die algemeen goed genoeg om te sien of jou silhoeët in die raam is of nie. Beslis handig.

Die twee kameras het uiteindelik meer ooreenkomste as verskille. Albei kan video’s neem teen resolusies tot 4K60 en 1080p240, sowel as 12MP-foto’s in JPG- en RAW-formate. Die Osmo Action is effens meer waterdig as die Hero7 (36 voet teenoor 33 voet). Albei kameras het afneembare voorlensdekse wat geskakel kan word vir ND-filters of polarisators, maar die DJI’s is makliker om in en uit te ruil. Batterylewe is min of meer identies. Die Hero7 Black het 88 minute voor hy die spook opgegee het, terwyl die Osmo Action tot 90 geraak het. As GPS op die GoPro geaktiveer word, sal dit ‘n bietjie verkort, maar ons sal dit beslis nie insluit nie.

Handleiding

Jy dink miskien dat die bedryf van die nuwe Osmo-aksie van DJI effens ingewikkeld is, want hierdie hoëprestasie-kamera is propvol verskillende tegniese kenmerke. Skiet met Osmo Action is egter redelik eenvoudig. Of u nou die raakskerm of die DJI Mimo-app navigeer, die basiese bewerkings van Osmo Action kan maklik bemeester word.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tiffany Hart
Tiffany Hart
September 19, 2019 10:12 am

Ek verkies hierdie bo n GoPro, dankie vir die inligting