loader image
geforce-rtx-2080-ti-gallery-c-2060x2060_resize

gaming

Nvidia Geforce RTX 2080

Die Nvidia GeForce RTX 2080 is die volgende generasie Turing-vlagskip van Team Green, wat in die voetspore van vorige xx80-kaarte gevoer is, soos die GTX 1080 en 980.

Die Nvidia RTX 2080 is die lieflike plek van hoë werkverrigting en regverdig die steil prysetiket ten volle. Hierdie hoë-end-grafiese kaart het wel ‘n hoër prys, maar dit is op die punt om die versperring van 4K 60 fps te breek wat die RTX 2080 Ti deurbreek.

Handleiding

Wat maak die RTX 2080 en sy broers en susters spesiaal?
Met die Turing-argitektuur van Nvidia kan die RTX-kaarte realtime straaltoetsing uitvoer, wat uiters realistiese beligting en weerkaatsings moontlik maak. Voordat Turing, die enigste manier om straalsporing in ‘n speletjie te kry, was in voorafbepaalde snitte.

Nvidia se nuwe GPU’s het nie net toegewyde strale-opsporingstelselkernen nie, maar ook A.I. “Tensor Core” wat help om te voorspel watter pixels nodig is om die effek te skep. Volgens Jensen Huang, uitvoerende hoof van Nvidia, sal die besinning nooit weer dieselfde wees nie. ‘

Turing beloof ook vinniger werkverrigting in nie-straal-opsporing van werklading as die vorige Pascal-argitektuur. Die maatskappy beweer dat ‘n verbeterde grafiese pyplyn, meer CUDA-kerns (Nvidia se GPU-kerne) en nuwe skadu-tegnieke die algehele raamkoerse help. Die kaarte gebruik GDDR6-geheue, wat ‘n beduidende snelheidsstoot oor die GDDR5-geheue in die Pascal-kaarte behoort te bied.

Wat is straaltrekking?
Ray-opsporing is ‘n proses wat hoogs-realistiese beligtingseffekte in rekenaargrafika soos speletjies skep. Sonder straaltoetsing gebruik rekenaars ‘n proses genaamd ‘rasterisering’ om ‘n illusie van diepte te skep, om veelhoeke in 3D-modelle te karteer en skadu’s te gebruik, wat die kleure van pixels verander om te simuleer hoe lig daar sou uitsien.

Straaltracing gebruik ‘n ander metodologie, wat agteruit werk vanuit die perspektief van die kyker (ook die speletjie) en plot waar ligstrale virtuele voorwerpe sal tref en hoe hulle weerkaatsings, warm kolle en skaduwees sou skep.

Tydens sy aankondiging van die perskonferensie het Nvidia ‘n aantal voorbeelde getoon van speletjies met RTX-effekte. In Battlefield V het ‘n foto van ‘n motor foto-realistiese weerkaatsings van ‘n vuur (wat skuins daaragter was) met RTX aan en net helder weerkaatsings vertoon.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maxwell Reyes
Maxwell Reyes
September 19, 2019 9:50 am

Great card, runs super smooth. Great info on this card too.