loader image
apple-mac-pro-2019-3d-model-max-bip-3ds-3dm-bip_resize

rekenaars

Mac Pro

Na die onthulling van sy baie verwagte herontwerp van Mac Pro tydens WWDC 2019, het ‘n handjievol verslaggewers met Apple se bemarkingshoof Phil Schiller en ander bestuurders vergader om ‘n bietjie meer oor die masjien te leer.

Apple se visie vir die nuwe Mac Pro se ontwerp het verander, en dit het ietwat langer geduur as wat hy verwag het.

Die sirkelvormige uitsnede aan die voor- en agterkant van die nuwe Mac Pro word gemaak deur bolle van die soliede aluminium-onderstel te bewerk. Hierdie spesifieke aspek van die ontwerp sweef rond in Apple se ontwerplaboratoriums voordat die nuwe Mac Pro selfs op die padkaart was.

Vir diegene wat die nuus misgeloop het, beplan Apple ‘n rekweergawe van die Mac Pro met ‘n ander onderstel wat geskik is vir ‘n datasentrum. Apple sê hierdie weergawe sal in die herfs beskikbaar wees.
Die nuwe Pro Display XDR was ‘front and center’ vir Apple en is ontwerp om sogenaamde verwysingsmonitors mee te ding wat meer as R146,427.00 kan kos.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eve Mendoza
Eve Mendoza
September 19, 2019 9:37 am

Great design, super fast