loader image
iphone-11-pro-11-pro-max-full-spec-sheet-feature-overview.1280x600

toestelle

iPhone 11

Die iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max het nie by die spoggerigste Apple-byeenkoms ooit gekom nie. Soos met die iPhone 11 se broer, word hulle meestal gesien as ‘n iteratiewe opdatering van Apple se bestaande iPhone XS en XS Max: relatiewe kalmerende veranderinge aan reeds bekroonde toestelle. Hulle het nou drie kameras, met ‘n ultrawye lens wat aan die standaard-groothoek en tele-lense aan die agterkant aansluit. Die skerms is helderder. Daar is ‘n nuwe verwerker en ‘n nuwe weergawe van iOS, albei in hul 13de iterasies. En hulle kom met ‘n mat afwerking op die rug, met ‘n nuwe middernaggroen opsie. Dit is nie juis ‘n lys van opdaterings wat deur die aarde uitgebrei word nie.

Dit is ‘n paar van die goed gebalanseerde en bekwaamste telefone wat Apple – of iemand – ooit gemaak het. Hulle het ‘n uitstekende batterylewe, verwerkers wat dit vir die komende jaar moet hou, absoluut pragtige skerms, en ‘n nuwe kamerastelsel wat in die algemeen beter presteer as elke ander telefoon, wat beter sal word met ‘n beloofde sagteware-opdatering later die herfs.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rosie Brooks
Rosie Brooks
September 19, 2019 9:24 am

Best iphone ever!