loader image
GTE_resize3

motors

GTE Super

Daar is ‘n aantal voornemende starters met elektriese voertuie in en om Silicon Valley, maar baie min het werklike motors vervoer, laat staan nog ‘n bestendige onderneming. ‘N Nuwe begin met die naam Drako Motors is die nuutste onderneming wat dit wil verander, en dit wil doen met ‘n supermotor van 18 miljoen rand wat die GTE genoem word.

Drako Motors, wat tydens die Monterey Car Week onthul is, het gewys wat volgens hom die eerste produksie-weergawe van die GTE is. Die aanvang van die aanloop het ook nie geslaan in hoe dit die motor beskryf nie. Drako Motors sê die GTE is ‘n “ultra-luukse supermotor met vier passasiers”. Dit bereik dit danksy ‘n vierwielmotor-opstelling, met ‘n elektriese motor aan elke wiel, en wringkrag-vektore wat aangedryf word deur ‘toonaangewende’ algoritmes.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jesse Mendoza
Jesse Mendoza
September 19, 2019 9:41 am

Great read, very informative