loader image
stadia-1-min

gaming

Google Stadia

Google se cloud-platform, Stadia, is net ‘n paar maande weg van die vrystelling daarvan, en die maatskappy gaan voort om nuwe speletjies aan te kondig. Stadia arriveer in November teen ‘n prys van R146.28 per maand vir toegang tot die premie-vlak van diens. Alhoewel u die kragtige cloud-servers van Google vir daardie intekening kan gebruik, moet mens die meerderheid speletjies afsonderlik koop.

Google het nog nie die presiese pryse en beskikbaarheid van speletjies bevestig nie, maar die groot bekendstellingstitels is Destiny 2, vandag se splinternuwe toevoeging Cyberpunk 2077 en Baldur’s Gate III. Destiny 2 trek voordeel uit cross-platform ondersteuning wat Google aan Stadia bied, waardeur spelers hul vordering tussen Xbox, PC en Stadia kan deel.

Handleiding

Stadia is die naam van Google se spelstromingsdiens. Soortgelyk aan NVIDIA GeForce Now en Shadow, is dit ‘n platform waarmee u videospeletjies op feitlik enige toestelle kan speel danksy stroomtegnologie.

Eerder as om ‘n nuwe fisiese konsole te loods wat toegang het tot Stadia, gebruik jy dit net op die tegnologie wat jy reeds besit. Dit sluit in telefone, tablette, rekenaars, ens. By sy demonstrasie tydens GDC het Google vir Stadia gewys op ‘n Pixelbook, Pixel 3 XL, Pixel Slate en op ‘n TV met ‘n Chromecast Ultra. Met die bekendstelling, sal Stadia u toelaat om speletjies in tot 4K-kwaliteit en 60 rame per sekonde te stroom.

Google sê in die toekoms dat dit in 8K teen 120 rame per sekonde kan stroom. Met ander woorde, dit sal net so kragtig wees soos die Xbox One X by die bekendstelling en sal net beter word soos die tyd aanstap.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Saul Reyes
Saul Reyes
September 19, 2019 9:56 am

Kan nie wag tot hierdie realiseer nie!