loader image
galaxy-note10_highlights_phone_resize

toestelle

Galaxy Note 10

Vir die hele bestaan van die Galaxy Note was dit nog altyd die groot foon. Dit was die eerste hoofstroomfoon wat die boundries gepush het as dit kom by skerm grootte – soveel dat ons dit aanvanklik ‘n ‘phablet’ noem omdat dit so groot gelyk het. Natuurlik, dit het Samsung se nuutste tegnologie en funksies, plus die styl, maar die Note 10 het eerstens oor die grootskerm gegaan.

Baie van die Note 10 is dieselfde as sy groter broer: hy het dieselfde verwerker, dieselfde S Pen-styl, dieselfde sagteware, dieselfde hoekige ontwerp en premium gevoel, en dieselfde kamerastelsel. Die verskil is dat dit kleiner is, met ‘net’ ‘n 6,3-inch-skerm in vergelyking met die 10 Plus-skerm van 6,8 duim. Die Note 10 is die kleinste Note-telefoon wat nog ooit vrygestel is, ongeveer die grootte van die hoofstroom Galaxy S10 of iPhone XR.

Handleiding

Toegang tot Bixby
Bixby, Samsung se stemgedrewe assistent, is nog steeds op die Galaxy Note 10 rond, maar die toegewyde Bixby-knoppie wat op die Note 8 en Note 9 gevind is, is weg. U kan daarvan vergeet dat u dit per ongeluk slaan as u die volume van die telefoon probeer verlaag.

In plaas daarvan leef Bixby nou op die aan / uit-knoppie, en u kan dit oproep deur lank te druk. (U kan ook hierdie Bixby-funksie deaktiveer, indien u dit verkies.) Daarbenewens kan u Bixby as ‘n app in die Samsung-apps-lĂȘergids vind. Tik daarop om die interaktiewe AI-diens in te skakel en in te skryf.

S Pen: Note 10 se towerstaf
Die S Pen kan aantekeninge skryf en vanaf die Galaxy Note 9 ook as ‘n afstandsbediening vir die kamera van die telefoon dien. Maar dit kry ‘n paar nuwe funksies met die Note 10 waarmee u u selfoon kan beheer sonder om aan die skerm te raak.

Genoem Lugaksies, kan u hulle aanskakel en hul handelinge in die gebied Gevorderde funksies aanpas. Tik op die S Pen-gedeelte en dan op Air Actions om dit in te skakel.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Phoebe Mendoza
Phoebe Mendoza
September 19, 2019 9:33 am

Baie lekker foon! Nooit van dit geweet tot ek dit hier raak gelees het.