loader image
Elroy_Air___taxi_resize

rekenaars

Elroy Air

Op 14 Augustus het ‘n drone wat ongeveer 1,215 pond weeg van die teer op ‘n lugbasis in Camp Roberts, Kalifornië, gestyg. Dit het ‘n hoogte van 10 voet bereik, vir 64 sekondes aangehou en dan geland. Dit was die eerste suksesvolle toetsvlug vir Elroy Air, ‘n aanvangsonderneming in San Francisco, wat daarop gemik is om sy swaar-vrag-drone in die lug te plaas en teen 2020 meer as die gemiddelde vrag te lewer.

Dit is ‘n beskeie begin van wat uiteindelik ‘n biljoen dollaronderneming kan word, as u glo dat die ontleders dink dat outonome aflewering, veral die aflewering van vrag, die logistieke bedryf kan ontwrig. Elroy is een van die handjievol start-ups wat gefokus is op vertikale opstyg- en landingvliegtuie (VTOL), maar vir lugaflewering eerder as lugtaxi’s en vlieënde motors.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sana Lynch
Sana Lynch
September 19, 2019 9:45 am

Hierdie is die toekoms van drones!