loader image
baidu_dueros_speaker-with-conexant-processor_resize

toestelle

DuerOS

Volgens ‘n nuwe verslag van Canalys is die Chinese soekreus Baidu die wêreld se tweede grootste verkoper van slimluidsprekers. Die navorsingsfirma sê Baidu het Google oorgeneem om 17,3 persent van die wêreldmark met 4,5 miljoen besendings in die tweede kwartaal van 2019 vas te vang, wat ‘n wisselvallige jaar-tot-jaar groei van 3700 persent verteenwoordig. Amazon bly die algehele leier met meer as 25 persent aandeel in die mark en 6,6 miljoen besendings.

Baidu se AI-luidsprekers loop op ‘n AI-platform genaamd DuerOS. Die maatskappy het aanvanklik die hoë punt van die mark geteiken met die Teenager Engineering-ontwerpte Raven H-luidspreker (hierbo), maar dié produk het blykbaar sleg verkoop. Meer onlangs het Baidu die verkope van baie goedkoper modelle opgestoot, met die basiese Xiaodu-luidspreker wat vir so laag as 89 yuan (~ R184.40) verkoop het. Volgens Canalys het Baidu die vorige binnelandse leier Alibaba in die eerste kwartaal van hierdie jaar inhaal.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Layton
Layton
September 19, 2019 9:27 am

I’ve never seen a speaker like this, a great alternative to Alex or all the top brand speakers.