loader image
spyroc_resize

rekenaars

DARPA Drones

Die Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) eksperimenteer met die gebruik van ‘n swerm automatiese drones en grond-robotte om met militêre missies te help. In ‘n video van ‘n onlangse toets het DARPA gewys hoe sy robotte twee stadsblokke ontleed om ‘n bespotlike stadsgebou te vind, omring en te beveilig.

DARPA het sy toets in Junie in Georgië uitgevoer, met beide drones en grond-gebaseerde robotte. Die demonstrasie was deel van die “OFFensive Swarm-Enabled Tactics” (OFFSET) -program van DARPA, wat ontwerp is om uiteindelik klein infanterie-eenhede te vergesel terwyl hulle in digte stedelike omgewings werk, en uiteindelik tot 250 drones en grond-robotte kan opskaal. Die toets in Junie was die tweede van ses beplande toetse, wat volgens DARPA in toenemende mate toeneem, namate dit oor die volgende paar jaar gebeur.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Calvin Long
Calvin Long
September 19, 2019 9:44 am

Great to see tech being used.