loader image
ChevBolt_resize2

motors

Chevrolet Bolt

Die Chevrolet Bolt in 2020 gaan 21 myl meer bereik op ‘n volle lading as sy voorgangers, danksy ‘n aanpassing in batterykemi, het die motorvervaardiger Donderdag aangekondig. Die nuwe weergawe van die vlagskip-elektriese voertuig van die motorvervaardiger sal dus ‘n geskatte EPA van ongeveer 259 myl wees as dit later vanjaar te koop is, meer as 238 myl.

Chevrolet het die energie van die selelektrodes verbeter deur klein, maar invloedryke veranderinge aan die selchemie aan te bring, ‘het Chevrolet in ‘n verklaring gesê. “Hierdie innoverende denke het die span die reeksverhoging moontlik gemaak sonder om die fisiese batterypak en die manier waarop dit in die voertuigstruktuur geïntegreer is, te verander.”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Russell Young
Russell Young
September 19, 2019 9:39 am

Ek het nooit geweet van die karretjie nie, lyk na n baie lekker kar.