loader image
Asus1_resize

toestelle

Asus Zenfone 6

Elke nou en dan kom ‘n Android-telefoon uit die linkerveld en verras almal hoe goed dit is. Die nuutste voorbeeld is die Asus ZenFone 6, wat mens miskien al gesien het, danksy sy unieke gimmick: ‘n agterkamera wat opklap om die selfie-kamera te word. Dit is een van die talle slim maniere waarop telefoonondernemings ‘n ware rand-tot-rand-skerm probeer maak, en u kan feitlik ‘n reaksie kry as u dit wys.

Die ZenFone 6 is ‘n groot, dik telefoon. Dit het ‘n 6,4-duim-skerm, maar danksy minimale rame is dit nie so dik soos wat dit anders kan wees nie. Maar die voordeel van die maak van ‘n groot telefoon beteken dat Asus ekstra goed binne kan pas. Daar is al die meganika wat nodig is om die hele kameramodule van agter na voor te laat uitswaai. Daar is ‘n 5,000 mAh-battery wat amper vir ewig sal duur.

Handleiding

Hoe kan u die kontakte oordra met behulp van die Google-rekening in ASUS Zenfone 6?

Van Android na Android

Eerste metode
Gaan na Instellings op u toestel, kies Rekeninge en soek Google-rekening. As u nog nie een bygevoeg het nie, is dit die goeie tyd om dit te doen.
Klik dan op u rekening en kies die opsie “Kontakte”. Dit moet nou met die Google-bediener gesinchroniseer word. U moet dieselfde aksies op die ander toestel herhaal – op die manier stuur die ou telefoon u kontakte en die nuwe een sal dit ontvang.

Tweede metode
Gaan na Kontakte en kies ‘Skuif toestelkontakte na’. U moet twee opsies kan sien: ‘n Google-rekening en u toestelrekening (bv. Samsung-rekening). Kies Google-rekening en u kontakte sal daarmee saamgevoeg word.

Van Android tot iPhone

Volg die stappe wat in die vorige metodes genoem word. Boonop, as u op die iOS-toestel is, moet u na Instellings gaan, kies dan ‘E-pos, kontakte en ander’ en kies (voeg by indien nie reeds bygevoeg nie) die Google-rekening. Kies dan in die instellings van die Google-rekening die opsie ‘Kontakte’.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Young
Felix Young
September 19, 2019 9:36 am

Great read, keep it up!