loader image
echo-dot-3rd-gen-3vcm

toestelle

Amazon Echo Dot

Die Amazon Echo Dot is ‘n kleiner weergawe van die oorspronklike Amazon Echo-luidspreker. Die Dot, wat meer na ‘n hokkiepuck lyk as die oorspronklike silindriese vorm van die Echo, meet ‘n bietjie meer as 3 duim in deursnee en is byna 1,5 duim hoog.

Dit het ‘n paar knoppies aan die bokant wat die volume beheer, die luidspreker demp en die toestel wakker maak om na ‘n vraag of opdrag te luister (alhoewel u nie die punt hoef aan te raak om dit te gebruik nie; dit is ontwerp om primêr op stem te reageer instruksies).

Soos die oorspronklike Amazon Echo, is die Echo Dot ‘n stembeheerde slimspreker wat ‘n kunsmatig intelligente persoonlike assistent met die naam Alexa gebruik om ‘n wye verskeidenheid aktiwiteite uit te voer. Alexa kan musiek speel, alarms instel, ander ‘slim’ toestelle in die huis beheer, speletjies speel en vrae beantwoord deur op die internet te soek, net om ‘n paar van die vele vaardighede te noem.

Handleiding

Echo Dot word gekoppel aan Wi-Fi-netwerke (2,4 GHz / 5 GHz) met dubbele band wat die 802.11a / b / g / n-standaard gebruik. Echo Dot koppel nie aan ad-hoc (of peer-to-peer) netwerke nie.

Maak die linker navigasiepaneel in die Alexa-app oop en kies dan Instellings.

Kies u toestel en kies dan Opdateer Wi-Fi. As u ‘n nuwe toestel by u rekening voeg, kies eerder ‘n nuwe toestel op.

Druk op die Amazon Echo (1st Generation) -toestel en hou die aksie-knoppie ingedruk totdat die ligring na oranje verander.

U mobiele toestel sal dan aan u Amazon Echo (1st Generation) -toestel koppel.

‘N Lys met beskikbare Wi-Fi-netwerke verskyn in die app.

Opmerking: die Alexa-app kan u versoek om u toestel handmatig aan te sluit op u Amazon Echo (1st Generation) -toestel via u Wi-Fi-instellings. Kies u Wi-Fi-netwerk en voer die netwerkwagwoord in (indien nodig).

As u nie u Wi-Fi-netwerk sien nie, blaai dan af en kies Voeg ‘n netwerk by (vir verborge netwerke) of skandeer weer.

MAC-adres: As u u Alexa-toestel by die lys van goedgekeurde toestelle van u router moet voeg, blaai dan af op hierdie skerm totdat u die MAC-adres sien.

Opsioneel – Stoor u Wi-Fi-wagwoord by Amazon: enige Wi-Fi-wagwoorde wat tydens die opstelling gestoor is, verskyn outomaties wanneer u ‘n nuwe Alexa-toestel aan dieselfde Wi-Fi-netwerk koppel. Die wagwoord word ook onthou as u skakel tussen gestoorde Wi-Fi-netwerke. Gaan na Stoor u Wi-Fi-wagwoorde op die FAQ van Amazon.

Opsioneel – Verbind met ‘n openbare netwerk: Voer die nodige inligting in as u aanmeld by ‘n openbare netwerk wat ‘n webblaaier benodig om aan te meld, soos ‘n skool of hotel. Die inligting kan ‘n vooraf gedeelde wagwoord, kamernommer of net ‘n knoppie wees om die voorwaardes vir die gebruik van die netwerk te aanvaar.

Hierdie inligting kan nie by Amazon gestoor word nie. Kontak die netwerkeienaar vir meer inligting. Kies Verbind. Nadat u toestel aan u Wi-Fi-netwerk gekoppel het, verskyn ‘n bevestigingsboodskap in die app.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cory Morales
Cory Morales
September 19, 2019 9:22 am

Baie mooi klank wat deurkom!