loader image
2919930

rekenaars

Parallella

Die Parallella-rekenaar is ‘n hoëprestasie-rekenaar met ‘n kredietkaartgrootte wat gebaseer is op die Epiphany-multi-kernskyfies van Adapteva. Die Parallella kan gebruik word as ‘n selfstandige rekenaar, ‘n ingebedde toestel of as ‘n komponent in ‘n afgeskaalde parallelle bedienerklus.

Die Parallella bevat ‘n lae-krag-dubbele ARM A9-verwerker en bevat verskeie gewilde Linux-verspreidings, waaronder Ubuntu.

Die unieke Epiphany-medeprosessorskyfies bestaan uit ‘n skaalbare reeks eenvoudige RISC-verwerkers wat programmeerbaar is in C / C ++ of in ‘n parallelle programmerings-raamwerk soos OpenCL, MPI en OpenMP. Die gaas van onafhanklike kerns word gekoppel aan ‘n vinnige chipnetwerk binne ‘n verspreide argitektuur vir gedeelde geheue.

Handleiding

DIE BOU VAN DIE GEVAL

Die 3D-gedrukte tas is spesifiek ontwerp vir u Parallella-bord. samestelling die saak is baie eenvoudig.

Met die aankoop van die parallella sal u ‘n sak kry vol onderdele om die saak vir u te bou enkelknoop cluster.

Maak seker dat u sak onderdele bevat:

 2 basisplanke  4 aansluitstukke  4 klein skroewe  4 klein rubbervoete (LRF’s)

Plaas die 4 eindaansluitings in een van die basisborde. Plaas die Parallella versigtig bord op die basisbord (in lyn met die penne). Gebruik ‘n nie-magnetiese skroewedraaier Heg die Parallella-bord versigtig aan die eerste basisbord vas. Die ander basisraad is die dekking. Plaas die LRF’s onder die onderste basis. Ons beveel nie aan nie dat u die LRF’s onder die aansluitposisies plaas as u van plan is om dit as deel daarvan te gebruik ‘n groter groep.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A WordPress Commenter
April 30, 2019 10:48 am

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.